Zimske oglasne priloge

Priloge Obdarovanje, Zdrava zima in DIY (naredi sam) bodo ponudile zanimivo vsebino za bralce in inovativne možnosti umestitve oglaševalcev.

zimaPriloga Obdarovanje: bralcem revij Story, Lisa, Elle in Playboy bomo na 24 straneh predstavili, kakšne darove prinašajo decembrski možje, pestro ponudbo predlogov daril in konkretne nasvete za obdarovanje prijateljev, boljše polovice in otrok. 

Priloga Zdrava zima: zima je čas, ko se srečujemo z različnimi boleznimi in drugimi nevšečnostmi. V prilogi Zdrava zima bralce revij Lisa, Story, Lea in Avto magazin na 12 straneh opomnimo, kako morajo pozimi poskrbeti zase: vitamini, prehrana in prehranski dodatki, izdelki za krepitev imunskega sistema, preventiva, zimska nega in oddih.

Priloga DIY (naredi sam): DIY postaja popularen trend: oprema in dekoracija doma, kozmetika, kuhanje, darila, itn. V prazničnem času, ko je v navadi, da vsaj z malo pozornostjo obdarimo družino, prijatelje in znance, bo v revijah Elle, Lisa in Cosmopolitan DIY priloga, ki bo vključevala nasvete za DIY darila in, ker je december tudi čas praznovanja in zabav, preproste nasvete za praznično dekoracijo doma.

Za dodatne informacije se obrnite na Sašo Bokavšek (sasa.bokavsek@adriamedia.si).