Inovativni spletni projekti

Naše spletno uredništvo je pripravilo zanimive praznične projekte, ki jih lahko apliciramo na katerokoli od naših spletnih mest: cosmopolitan.si, govori.se, aktivni.si, sensa.si, lisa.si, elle.si, playboy.si ali avto.magazin.si.

Novoletna čestitka: pokrovitelj podpre nagradni natečaj Pošlji novoletno čestitko, kjer povabimo uporabnice in uporabnike, da preko posebne aplikacije na spletni strani www.sensa.si (oglaševalec lahko izbere tudi drugo spletno stran) svojim sorodnikom, prijateljem in znancem pošlje posebno novoletno voščilnico (vse tekste in voščilnice pripravi AML). Oglaševalec je izpostavljen kot sponzor nagradne igre, v kateri podelimo tudi dogovorjeno število sponzorjevih nagrad.

cosmoNovoletna igrica 'Spomin': Na spletnem mestu po naročnikovem izboru pripravimo spletno igrico "Spomin". Dinamika igrice je takšna, da uporabnik odpira polja (ko so polja zaprta vsebujejo naročnikov logotip, ko uporabnik odpre polje, se mu pokaže naročnikov izdelek) in išče ujemajoče se pare. Po koncu igranja se zabeleži čas. Najboljše oz. najhitrejše uporabnike lahko naročnik po koncu tudi nagradi.

Novoletni seznam želja: Na spletni strani po naročnikovem izboru ustvarimo spletno aplikacijo, poimenovano Praznični seznam želja. Uporabnik v spletni aplikacije, kjer so predstavljeni posamezni izdelki sponzorja, izbere enega ali več izdelkov, ki jih nato lahko pošlje prijatelju na mail in deli z ostalimi prijatelji na svojem osebnem Facebook profilu. Ko bo uporabnik poslal mail, bo prejemnik dobil sporočilo z slikami izbranih izdelkov (uporabnik bo imel možnost dopisati tudi izdelke, ki jih ni na seznamu) in možnostjo, da izdelke kupi s popustom.

Novoletni kviz: Na spletni strani po naročnikovem izboru ustvarimo novoletni kviz, tematiko lahko izbere naročnik (npr. Novoletne zaobljube, Najprimernejši kraj za žuranje, itd.). Ko uporabnik reši kviz se mu kot rešitev prikaže tekst, kamor je vključen naročnikov produkt, logotip ali banner. Kviz je lahko tudi nagraden (v temu primeru uporabnike vodimo na naročnikovo spletno stran kjer lahko poiščejo odgovore).

Novoletni horoskop: Na spletni strani Cosmopolitan.si pripravimo letni horoskop 2014. V horoskop lahko vključimo naročnikovo besedilo, produkt ali banner. Horoskop je izpostavljen in stalno prisoten na vstopni strani.

Za dodatne informacije se obrnite na Gregorja Oblaka (01 3000 635, gregor.oblak@adriamedia.si) ali Anjo Dumitrov (01 3000 792), anja.dumitrov@adriamedia.si.