Elle style awards prvič tudi v Sloveniji

ELLE Style Awards je ugleden mednarodni modni dogodek, katerega nagrade so prvič podelili v Londonu 1997, letos pa bomo te nagrade na področju mode prvič podelili tudi v Sloveniji.

elle style awardsLani je potekal v 13 svetovnih prestolnicah, med drugim v Londonu, Moskvi, Amsterdamu, Hong-Kongu in Singapurju, v letu 2013 pa se jim bo pridružila tudi Ljubljana. Oktobra bodo v okviru Fashion Week v Kinu Šiška na posebnem dogodku podeljena priznanja v šestih kategorijah - najboljši modni oblikovalec, najboljši mladi oblikovalec, oseba z najboljšim stilom, najuspešnejša manekenka, najboljši modni fotograf in nagrada za življenjsko delo, ki bo do zadnjega trenutka skrivnost.

Pokrovitelji bodo prisotni v vseh najavah na spletu in v tisku, v komunikaciji v družbenih medijih ter na sami lokaciji. Napoved projekta je že v aktualni, septembrski številkli revije Elle, ki jo na prodajnih mestih najdete pakirano skupaj s priročno stekleničko Morrocan oila. 

Za dodatne informacije se obrnite na Uroša Jakopiča preko telefona 01 3000 770 oz. 051 681 136 ali pišite na uros.jakopic@adriamedia.si.

fotografija, vir: simplystylist.com