Cosmo koledarček, Tek v petkah in Dekle z naslovnice

Revija Cosmopolitan v prihodnjih mesecih pripravlja zanimive projekte.

Cosmo koledarček

Izide 26. septembra z oktobrsko številko revije Cosmopolitan

cosmo koledarčekCosmo planer je vsako leto v jesenskih dneh 'vroča roba'. Najljubši koledarček bralk revije Cosmopolitan je terminsko usklajen z začetkom novega študijskega leta, popularen pa ni samo med študentkami ampak tudi med bralkami, ki vanj zapisujejo svoje delovne obveznosti.

Pregled tednov v obdobju med oktobrom 2013 in septembrom 2014 bodo dopolnili zabavni nasveti, koristne informacije, aktualni dogodki ter strani za zapiske. Vsebinsko dodano vrednost bo dopolnila tudi konceptualno premišljena umestitev pokroviteljev.

Trženje: e mirjana.soskic@adriamedia.si, t 01 3000 787, m 051 681 132

Tek v pekah in Nakupovalni dan

Dogodek bo v soboto, 14. septembra

cosmo tek v petkahOb 12. obletnici izhajanja revije Cosmopolitan v Sloveniji bomo v Ljubljanskem BTC-ju pripravili tradicionalni Tek v petkah, ki bo nadgrajen s celodnevno nakupovalno izkušnjo. Dogajanje vsako leto pritegne veliko število ljudi in pozornost številnih medijev.

Nakupovalni dan spremlja bogat spremljevalni program z različnimi delavnicami ličenja, friziranja, stiliranja in drugimi, osrednji dogodek, ki je zagotovo najbolj zanimiv za množice, pa je Tek v petkah. Nakupovalna  sobota s popusti v najpriljubljenejših trgovinah Cosmopolitanovih bralk in pestro dogajanje so dogodek, ki ga ne smete zamuditi. 

Trženje: e mirjana.soskic@adriamedia.si, t 01 3000 787, 051 681 132

Cosmo dekle z naslovnice

cosmo naslovkeIščemo prvo »običajno« dekle, ki bo sijalo na naslovnici slovenskega Cosmopolitana. Prijave bomo pričeli zbirati konec septembra nato v decembrski številki predstavili pet finalistk in z januarske naslovnice se bo že smehljalo izbrano dekle. Pri dekletu ne bo pomemben manekenski videz, ampak njena osebnost, energičnost in prepričljivost. Projekt bo potekal na spletu (www.cosmopolitan.si) in v reviji ter se lahko odlično preplete z različnimi produkti, ki so namenjeni ciljni skupini mladih deklet.

Trženje: e mirjana.soskic@adriamedia.si, t 01 3000 787, m 051 681 132